Hypotheken

HYPOTHEKEN: DUIDELIJKHEID STAAT VOOROP

 

Wanneer u overgaat tot de (her)- financiering van een huis dan wilt u inzicht in de gevolgen op de lange termijn voor uw bestedingsbudget.
Welke consequenties hebben woonlasten voor het leefgedrag? Om duidelijkheid te geven biedt Stege de volgende service aan:

BUDGETANALYSE

Omdat u ook in de toekomst uw verplichtingen wilt voldoen is het belangrijk om nu wat extra tijd te investeren in uw hypotheek.
Daarom hebben wij een verplichte budgetanalyse als onderdeel van ons advies opgesteld.

VERGELIJKING KOOP/HUUR SITUATIE

Doet u er verstandig aan om een huis te kopen? Misschien is huren voor u aantrekkelijker. Wij zoeken dat uit en maken het verschil in de kosten inzichtelijk. Denkt u aan fiscale mogelijkheden, onderhoudskosten en andere lasten.

Gevolgen werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden

U gaat voor lange termijn een besluit nemen. Wat zijn de financiële gevolgen indien u of uw partner voortijdig uw baan verliest of arbeidsongeschikt raakt of veel erger, komt te overlijden. Kan uw nabestaande dan nog wel in de woning blijven wonen. Deze scenario's worden duidelijk met u doorgenomen.

ADVIESRAPPORT

nadat wij al uw wensen en prioriteiten hebben besproken wordt er een hypotheekrapport opgemaakt in duidelijke taal. Hierin worden alle voorgane scenario's financieel toonbaar gemaakt en wat de eventuele oplossingen kunnen zijn. Ook worden een aantal aanbiedingen van geldverstrekkers vermeld met de daarbij behorende bruto en netto maandlasten.

 

Video's: 
Niet zomaar je hypotheek oversluiten Frank! Frank dacht ergens anders goedkoper uit te zijn, maar dat was niet zo vanzelfsprekend. Weet u wél waar u allemaal rekening mee moet houden?
Bedenk goed welke hypotheek je neemt Frank! Frank keek kritisch naar een passende hypotheek. Bent u ook zo verstandig?st, Frank’s woonverzekering is ni
Woonlasten hypotheek, het lekkere luxe leventje van Frank Frank kon niets gebeuren, toch?